Over ons

Studio Glow is een gezellige maar ook vaardige salon. Wij leiden studenten op tot top kappers, nemen geen genoegen met half werk en blijven trainen om de kwaliteit hoog te houden. Kwaliteit zal altijd boven kwantiteit staan en bij iedere klant geven wij graag een advies om het gewenste resultaat op de juiste manier te bereiken.

Graag stellen wij het team aan jullie voor. Zo kan je ons al een beetje beter leren kennen. Voor de werktijden van al onze collega's kan je het beste de online agenda in de gaten houden. Hier kan je aangeven of je een voorkeur hebt om bij iemand in de stoel te stappen, of kan je kiezen voor 'geen voorkeur' voor de eerst mogelijke optie bij de talenten.

Online afspraak maken

Van jongs af aan ben ik al bezig met het uiterlijk en altijd al vond ik het fijn om mensen blij te maken. Door mijn krullen zat ik soms letterlijk en figuurlijk met mijn handen in het haar en vond ik het niet leuk om naar de kapper te gaan. Ik bedacht me dat meer mensen hier last van zouden hebben en ik wilde hier verandering in brengen. Toen ik een ruim een jaar geleden de kans kreeg om mijn eigen zaak te openen was duidelijk wat er mocht komen: een sfeervolle salon waar iedereen welkom is. 

Marjolijn
Krullenspecialist, extension artist

Hi, Mijn naam is Dénisha Dijkhoff. 
Ik ben salonmanager bij Studio Glow en gespecialiseerd in krullen. Ik vind het leuk om bij elke klant een gepersonaliseerde techniek toe te passen en met veel aandacht jouw haar te begrijpen, zodat je stralend de deur uit gaat. Dagelijks blijf ik bezig met ontwikkelen en voor advies kan je altijd bij mij terecht. Ook heb ik een jaar voor barber specialist geleerd. Ik houd van mijn vak en vind het belangrijk up to date te blijven van alle nieuwe trends en mogelijkheden. 

Dénisha
Krullenspecialist

Werken bij Studio Glow

Momenteel is ons team 'compleet'. Zie jij jezelf hier toch helemaal tussen staan en weet je zeker dat je een aanvulling bent op ons team? Stuur dan jouw motivatie brief en CV op naar info@studio-glow.nl. Wie weet zien we elkaar binnenkort om kennis te maken.

Mail nu