Beauty bij Studio Glow

Tegenwoordig bieden wij verschillende beauty behandelingen aan. Wij vinden het ontzettend leuk om uit te breiden en zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wat mis jij in de salon? Laat het ons weten. 

Wie weet zit jij voortaan de hele dag bij ons te genieten van jouw me-time moment.

BIAB NAILS

BIAB van het merk The Gel Bottle is  een flexibele en verstevigende gel, die wij op jouw eigen nagel aanbrengen en opbouwen tot een mooi, egaal resultaat. Er zit voeding in de Biab voor je natuurlijke nagel, zodat je na een aantal behandelingen echt gaat merken dat je nagels steviger en gezonder worden.

We hebben een aantal natuurlijke kleuren in onze salon beschikbaar. Ook is het mogelijk om een fellere kleur gellak over de BIAB heen te laten zetten. Een stevige basis met een leuke kleur!

BIAB is ook super geschikt voor nagelbijters, om zo van hun gewoonte af te komen en eindelijk mooie nagels te krijgen. Natuurlijk moet je wel voorzichtig met je nagels om blijven gaan en is dit een proces van een aantal behandelingen.

Hoevaak je deze behandeling moet doen ligt aan de groei van jouw nagels. De meesten laten hun nagels na ongeveer 4 weken weer opvullen of kiezen voor een nieuwe kleur.

BROW SHAPING

Bij browmapping worden de wenkbrauwen opgemeten met de mapping techniek. Door deze techniek wordt de perfecte vorm getekend die helemaal past bij jouw gezicht en wenkbrauwen. Hiermee proberen we de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk te maken.

Wanneer de vorm helemaal naar wens is, wordt er verf aangebracht op de wenkbrauwen. De kleur passen we aan op basis van jou haar en huidskleur. Daarna vormen we de wenkbrauwen door middel van wax en/of epileren. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw wensen.

De eerste 24 uur mag je wenkbrauwen niet nat maken. Wanneer je dit wel doet, is de kans erg aanwezig dat dit ten koste gaat van het resultaat en de houdbaarheid.


BROW LIFT

Go for the fluffy look! De look van dit moment, jouw wenkbrauwen mogen er zijn. 

Brow lift, ook wel browlamination genoemd, is het omvormen van de structuur van de haren. De wenkbrauw haren zijn na de behandeling rechter gemaakt waardoor de dagelijkse styling vele male makkelijker is. Ook geeft het een liftend effect aan het gezicht. Bij deze behandeling zit ook het kleuren van de wenkbrauw.

Hierbij geldt ook de regel 24 uur niet nat maken. Doe je dat wel? Dan is de kans heel groot dat het effect snel verminderd.

Wij adviseren om minstens 7 weken tussen twee lift behandelingen in te houden. Dit om de huid niet te overbelasten. Ook wanneer je een erg gevoelige huid hebt rondom de wenkbrauwen, je zwanger bent, eczeem hebt of recent peelingen hebt gehad is het niet verstandig om deze te kiezen.

Twijfel je of deze behandeling geschikt is voor jou? Neem dan contact op met de salon

LASH KERATIN LIFT

Bij een Lash Keratin Lift worden de natuurlijke wimpers 'gelift' en gekruld door middel van milde permanent vloeistoffen. Deze vloeistoffen zijn veilig voor huid en haar en brengen geen schade toe.

Doordat de natuurlijke wimpers worden gelift lijken ze optisch veel langer en voller, dit geeft een frisse look. tevens kunnen de wimpers tijdens de Lash Keratin Lift worden geverfd in een diepzwarte kleur waardoor gebruik van mascara nauwelijks meer nodig is.

Als afsluiting van de behandeling worden de wimpers behandeld met een Keratine Booster: dit verzorgd, versterkt en voedt de natuurlijke wimpers én zorgt het ervoor dat de verf langer zichtbaar is. 

Het effect van de Lash Keratin Lift blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar, tussentijds onderhoud is niet nodig.

NIET GESCHIKT VOOR

 • Oog infecties
 • Zwanger of borstvoeding gevend
 • Onder behandeling van Roaccutane (zware acné medicatie)
 • Te beschadigde, zwakke wimpers na wimper extensions (minimaal 2 weken laten bijgroeien)
 • Onder behandeling van chemotherapie
 • Alopecia
 • Claustrofobie
 • Contactlenzen (deze moeten uit voor de behandeling begint. Ze kunnen een heftige reactie geven op de vloeistof)

AFTER CARE

 • 24 uur na de behandeling niet nat maken
 • 24 uur na de behandeling geen make-up op de wimpers
 • 24 uur na de behandeling geen hete douche of sauna
AFSPRAAK MAKEN