Beauty bij Studio Glow

Tegenwoordig bieden wij verschillende beauty behandelingen aan. Wij vinden het ontzettend leuk om uit te breiden en zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wat mis jij in de salon? Laat het ons weten. 

Wie weet zit jij voortaan de hele dag bij ons, te genieten van jouw me-time moment.

BIAB

BIAB van het merk The Gel Bottle is  een flexibele en verstevigende gel, die wij op jouw eigen nagel aanbrengen en opbouwen tot een mooi, egaal resultaat. Er zit voeding in de Biab voor je natuurlijke nagel, zodat je na een aantal behandelingen echt gaat merken dat je nagels steviger en gezonder worden.

We hebben een aantal natuurlijke kleuren in onze salon beschikbaar. Ook is het mogelijk om een fellere kleur gellak over de BIAB heen te laten zetten. Een stevige basis met een leuke kleur!

BIAB is ook super geschikt voor nagelbijters, om zo van hun gewoonte af te komen en eindelijk mooie nagels te krijgen. Natuurlijk moet je wel voorzichtig met je nagels om blijven gaan en is dit een proces van een aantal behandelingen.

Hoevaak je deze behandeling moet doen ligt aan de groei van jouw nagels. De meesten laten hun nagels na ongeveer 4 weken weer opvullen of kiezen voor een nieuwe kleur.

BROW LIFT

Go for the fluffy look! De look van dit moment, jouw wenkbrauwen mogen er zijn. 

Brow lift, ook wel browlamination genoemd, is het omvormen van de structuur van de haren. De wenkbrauw haren zijn na de behandeling rechter gemaakt waardoor de dagelijkse styling vele male makkelijker is. Ook geeft het een liftend effect aan het gezicht. Bij deze behandeling zit ook het kleuren van de wenkbrauw.

Hierbij geldt ook de regel 24 uur niet nat maken. Doe je dat wel? Dan is de kans heel groot dat het effect snel verminderd.

Wij adviseren om minstens 7 weken tussen twee lift behandelingen in te houden. Dit om de huid niet te overbelasten. Ook wanneer je een erg gevoelige huid hebt rondom de wenkbrauwen, je zwanger bent, eczeem hebt of recent peelingen hebt gehad is het niet verstandig om deze te kiezen.