Reviews

Paulina: “Ik hoorde dat Marjolijn een kapsalon zou openen en hoe gaaf ziet het eruit! Op de eerste dag dat ze open was, mocht ik mijn haren laten knippen. Het voelde erg goed om mijn haren door haar te laten knippen. Een kapster die echt verstand heeft van haar vak.
In de kapsalon hangt er een ontspannen sfeer en er is leuk en gezellig klantcontact.
Ik ben super blij met het eindresultaat en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik door Marjolijn mijn haren laat doen!”


Lisa: “Persoonlijke aandacht en advies, Marjolijn neemt echt de tijd voor je met een geweldig resultaat!! Ben heel blij met de highlights ✨


Anneroos: “Super fijne kapster met verstand van zaken. Ik heb dun haar, maar het is zo geknipt dat er lekker veel volume in zit; super blij mee! Daarnaast hangt er een fijne sfeer in de kapsalon, waar je echt helemaal tot rust komt. Een echte aanrader als je jezelf even wilt verwennen!”


Susanne: “Hele fijne haarstudio met een warme, comfortabele sfeer. Er wordt goed meegedacht met wat je wilt, veel suggesties gegeven maar ook ruimte voor je eigen inbreng. De behandeling zelf was heel fijn, heel ontspannen en de tijd vloog voorbij. Zeer positieve ervaring!”Erik: “Heerlijke ontspannen en informele entourage. Vakkundige en zeer klantvriendelijke kapster. En daarbij ook nog eens heerlijke koffie 🙂


Eva: “Super goede kapsalon en een leuke meid die verstand heeft van het vak! Ik kwam met een foto wat ik wilde, maar het is nog veel mooier geworden”


Gert: “Afgelopen week ben ik bij studio-glow geweest. Marjolijn heeft mijn haar uitstekend geknipt. Ze neem de tijd voor je en geeft je echt persoonlijke aandacht en informatie. Ook de salon zelf is prachtig geworden. Dus ik kom hier zeker terug. Heb al een vervolgafspraak gemaakt.”


Femke: “Heerlijk genoten van mijn haarbehandeling! Heerlijke gewassen (zelfs een hoofdmassage tegelijkertijd) mooi geknipt en prachtig gekleurd! Super blij mee! zo enorm bedankt!”


Annet: “Vandaag voor de eerste keer naar Studio Glow. Wat een prachtige salon is het geworden. Warm, gezellig en een hartelijk ontvangst. Heel tevreden over de behandeling. Gewassen, lekkere hoofdmassage, geknipt en gestyled. Het is anders geworden, maar ik zie er weer mooi uit. Zeker kom ik weer terug!”

Hanneke: “Wat een fijne salon!
Een heel gezellige sfeer en een deskundige kapster.
Ik ben heel tevreden met het resultaat. En blij met de tips die ik kreeg voor de styling en het onderhouden van een mooie grijs/witte kleur.
Marjolijn heel veel succes met je salon.
O ja: de koffie (met slagroom!) was heerlijk.
De volgende afspraak is al gemaakt!”

Sandra: “Bij Studio Glow maakte ik kennis met Olaplex; een product dat mijn -door het highlighten- doffe, stugge haar weer heerlijk soepel maakt.
Ik kwam binnen in een mooie, ruim opgezette kapsalon waar een ontspannen sfeer hing. Vervolgens werd ik heerlijk in de watten gelegd door Marjolijn.
Tot gauw weer!”