Over ons

Bij Studio Glow staan jullie als klant op nummer 1. Met een passend advies, persoonlijke aandacht, goede producten en professionele behandelingen willen we jullie zo goed mogelijk helpen.

U kunt een afspraak maken via de site of bel even naar de salon, dan helpen wij u verder.

Marjolijn: “Van jongs af aan ben ik al bezig met het uiterlijk en altijd al vond ik het super fijn om mensen blij te kunnen maken. Door mijn krullen zat ik soms letterlijk en figuurlijk met mijn handen in het haar en vond ik het niet zo leuk om naar de kapper te gaan. Ik bedacht me dat meer mensen hier last van zouden hebben en ik wilde hier verandering in brengen. Zo kwam ik op het idee om de opleiding op de Nederlandse Kappers Akademie te volgen. Gelukkig ging dat heel goed en heb ik inmiddels aardig wat werkervaring om alles in praktijk te brengen.

Toen ik een jaar geleden de kans kreeg om mijn eigen salon te openen werd ik zo enthousiast. Snel schreef ik alle plannen op papier en ging ik aan de slag. Met hulp van mijn lieve familie en vrienden hebben wij in 1 maand tijd een grote muffe ruimte met vloerbedekking omgetoverd tot de prachtige salon: Studio Glow.

Met heel wat training en modellen heb ik nu mijn eigen knip techniek voor krullen ontwikkeld. Ik word ontzettend blij van alle prachtige resultaten en dat we eindelijk een salon hebben in Ede waar elke krullenbol terecht kan.

Natuurlijk knippen en kleuren wij ook personen zonder krullen, die afwisseling is zo fijn!”

Eva:Mijn naam is Eva Bouwens en ik ben geboren en getogen in Ede. Ik heb altijd al een obsessie met haar gehad, alleen had ik er nooit aan gedacht hier ook echt werkelijkheid van te maken totdat ik in mijn laatste jaar van de HAVO zat. Dus heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik naar de kappersschool gegaan! Ik ben via via bij Marjolijn terecht gekomen, en bij het eerste gesprek voelde ik gelijk al dat ik op mijn plek zat. De creativiteit, mooie salon met een fijne en relaxte sfeer en natuurlijk ons salon hondje Charlie maakte mij gelijk enthousiast!

Ook ben ik blij dat wij met kwalitatief sterke producten mogen werken zoals Kérastase, L’oréal en Olaplex, zodat we het mooiste en het beste uit iedereens haar kunnen halen.

Waar ik nou gelukkig van word is een stevig advies. Wat heeft jouw haar echt nodig? Hoe kunnen we jouw droom kleur of coupe bereiken? Samen kijken hoe jij 100% tevreden onze salon deuren kan verlaten!

Ik ga dan ook geen enkele uitdaging uit de weg, maar mooie blondtinten en creatieve kleuringen zijn toch stiekem een favoriet van mij! Ik hoop jullie allemaal prachtig haar te mogen geven met op een maat gemaakt advies.”

Follow me on instagram

Dénisha:Hi, Mijn naam is Dénisha Dijkhoff. Ik ben 19 jaar en woon in Ede.

Ik volg de opleiding Salonmanager en zit in mijn 3e leerjaar op het Rijnijssel Arnhem.
Ik vind het kappersvak onwijs leuk omdat er altijd nieuwe ontwikkelingen & trends zijn. Ik hou er van om mezelf up-to-date te houden en te blijven groeien.


Op dit moment ben ik druk bezig met “krullen” ik volg trainingen van @xsara.do.my.hair en pas dit ook toe in de salon.
Mezelf blijven ontwikkelen dat is echt mijn doel!”

Het lijkt me super leuk om jullie te ontvangen in de salon. Tot snel!

Follow me on instagram

Charlie:Waf.”